fredag, 24. maj 2024

Flot KO-sejr til Mikkel Gribsholt

19-årige Mikkel Gribsholt (2-0) var første dansker i ringen ved TK Promotions stævne i Gråkjær Arena i Holstebro. Her fordoblede han sine sejre som professionel bokser, da han i fjerde omgange knockoutede Bacho Jintcharadze (2-6) fra Georgien.

Mikkel Gribsholt var fra starten klar og boksede rigtig fint bag et godt venstre jab, der flere gange blev fulgt godt op med høje og dybe slag med sin højre. Undervejs fik Mikkel Gribsholt også vist flotte undvigelser. Georgiske Jintcharadze prøvede i små glimt at presse Mikkel Gribsholt, men hver gang formåede Gribsholt at bevæge sig godt væk, og slå kontra.

I kampens fjerde og sidste omgang ramte Mikkel Gribsholt flot Bacho Jintcharadze med en hård højre, som sendte ham i gulvet. Georgiren kommer dog op, men kampleder Jan Christiansen vælger at stoppe kampen efter 2.30.

2 COMMENTS

  1. Flot bokset af unge Gribsholt, og en god modstander der gjorde alt hvad han kunne, og gjorde at Mikkel fik vist os nogle flotte undvigelser og godt benarbejde.
    Herhjemme foran skærmen lyder det til at der er god stemning og opbakning til bokserne, selv om der kun er halvfyldt endnu. Er det også jeres, der sidder i hallens, oplevelse?

    • Der er fin stemning, selvom arenaen rigtigt nok kun er højst halvfyldt.

      Iøvrigt er Gråkjær Arena en suveræn arena. Intet mindre. Virkelig flot.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier