Om Knock-out

Knock-Out.dk – er som navnet antyder – en website om Dansk boksning. Vi forsøger at være upartiske og på bedste vis at levere nyheder, der har interesse for den bokseinteresserede dansker. Sporten udfolder sig hele året rundt, alle 365 dage om året. Løse rygter og faste nyheder om hvad der rører sig i denne sportsgren bliver leveret så hurtigt som muligt her og derfor er vi idag den bedst besøgte danske bokseside. Knock-Out.dk startede som websiten Danish Prime Fighters tilbage i 1996 og over tid udviklede siden sig til at være den mest besøgte hjemmeside om dansk boksning. I året 2003 skiftede vi navn til Knock-Out.dk da navnet var mere rammende og for at signalere en ny start. Knock-Out.dk er et elektronisk “blad”, med meget høj grad af interaktivitet. Vore sider opdateres dagligt og vi er ubetinget markedsledende hvad angår nyhedsformidling om dansk boksning. Intet andet medie, det være sig trykt eller elektronisk, kan tilbyde den samme grad af aktualitet.

Redaktionen består i dag af:

Alex Hermann

Tilknytning: Ansvarshavende redaktør, journalist

Per Aake Persson

Tilknytning: Skribent, europæisk top-rapporter

Rasmus Aage

Tilknytning: Skribent

Poul Hermann

Tilknytning: Webmaster og administration (administration@knock-out.dk)


Vi søger gerne folk der har nye ideer – har lyst til at bidrage med nyheder, artikler og youtube videoer etc. så giv lyd hvis du sidder med lysten at udfylde en rolle her på siden..

VEDRØRENDE DEBAT OG INDLÆG

  1. Tal pænt til folk i dine forum og meningsindlæg! Ingen indlæg med “Hold kæft” etc.
  2. Gå efter bolden, ikke manden: “Det du siger er forkert” er godt. “Du ved ikke noget om boksning” er dårligt.
  3. Ingen tilsvininger: “Du er en idiot”, “du er en kælling”.
  4. Ingen racisme.
  5. Ingen indlæg der laves bevidst for at provokere folk.
  6. Ingen “repetitive” indlæg. Det vil sige man ikke skal gentage samme indlæg med jævne mellemrum.
  7. Ingen anklager mod deltagere på den danske boksescene om ulovligheder, med mindre de har været i pressen eller kan dokumenteres (hvis vi lader indlæg med sådanne påstande stå er vi juridisk ansvarlige og siden vil kunne sagsøges.
  8. Kun en enkelt identitet pr. person.
  9. Links til ulovlige live-streaminger af kampe er ikke tilladte.

VEDRØRENDE ARTIKLER

Der må ikke bare kopieres fra artikler, netsteder eller lign. De må dog godt omformuleres og udgives hvis oprindelig sted og link ex. nævnes i artiklen.
F.eks. “BT skriver idag at Kessler bla. bla. “

VEDRØRENDE BILLEDER, VIDEOER OG LINKS

Der må ikke bare kopieres fra artikler, netsteder eller lign. med mindre du har rettighederne. Brug egne billeder eller sikre dig at de der låner der billedet giver lov
til at du udgiver det her på siden.

Billederne kan være bokserelaterede eller af privat karakter. Men dette er en sportsside så tænk over hvad du udgiver. Vi vil ikke have sex, drugs og andet der kan støde andre. Observeres sådanne billeder bedes i anmelde det til os.

Ved tvivlsspørgsmål ret henvendelse til undertegnede personer.

På vegne af TEAM KNOCK-OUT
Redaktionen