søndag, 19. maj 2024

Rossing er tilbage i træning

Ditlev Rossing (8-0) er vendt tilbage til træningslokalet og er dermed begyndt at forberede sig på opgaver, der forhåbentlig venter inden længe i den firkantede ring.
“Jeg startede træningscamp i mandags frem mod den næste kamp. Jeg glæder mig til at være tilbage i ringen. Jeg har arbejdet på nogle ting og været igennem en kæmpe udvikling. Jeg er blevet mere opmærksom på mine styrker og svagheder og har justeret tingene derefter. Det har været frustrerende ikke at kunne vise det frem i ringen, så det glæder jeg mig til nu,” siger Ditlev Rossing til Skive Folkeblad.
Den 23-årige cruiservægterne har rykket teltpælene op og er flyttet fra Skive til København for på den måde at få bedre mulighed for optimal forberedelse.
“Jeg flyttede i forhold til mulighederne for træning, og det har været den rigtige beslutning,” siger Ditlev Rossing, der via staldkammeraten Pierre Madsen har let adgang til god sparring.
Rossing var senest i ringen i januar, hvor han vandt WBC youth-titlen efter en søvndyssende kamp mod Sosu Abuladze. Siden er flere potentielle stævner gået i vasken, og det har frustreret den hårdtslående bokser.
“Det har det helt sikkert. Jeg har stået klar i flere omgange, men det er også en del af gamet,” siger Ditlev Rossing.
Der er endnu ikke officielt sat dato på næste Danish Fight Night-stævne.

Seneste historier