søndag, 19. maj 2024

Nadim debuteter mod ungarer

Det bliver en gammel kending, som står i det modsatte hjørne, når Diana Nadim om halvanden uge debuterer som professionel bokser ved Danish Fight Night. Modstanderen bliver ungarske Gabrielle Mezei (9-15-3), og det er tredje gang, at hun skal bokse på dansk grund. For halvanden år siden fejede Dina Thorslund gulvet med hende i en EM-kamp, og sidste efterår gik hun seks omgange mod Sarah Mahfoud og tabte på point.
“Jeg glæder mig rigtig meget. Selvfølgelig er jeg spændt. Jeg har bokset mange amatørkampe, men det er slet ikke det samme. Det er noget helt andet med professionel boksning, og det er med mindre handsker og uden hjelm. Men formen er ved at være på plads, så det skal nok blive godt, og det bliver fedt at komme ind i ringen. Jeg er rigtig sulten efter at bokse igen,” siger Diana Nadim ifølge en pressemeddelelse.
27-årige Diana Nadim nåede som amatør 90 kampe. Hun vandt flere gange det danske mesterskab, ligesom hun vandt EM for U19-boksere. Nu smider hun hjelmen, og i første omgang er fokus fuldt ud på den ungarske debutmodstander.
“Jeg har set nogle kampe med hende. Jeg er lidt højere end hende, så jeg skal holde afstand og lægge et godt pres på hende. Hun er en rutineret og aktiv bokser, så jeg skal bestemt ikke undervurdere hende. Nogle gange bokser hun rigtig godt, andre gange er hun mere ustabil. Jeg har set, at hun ikke rigtig kan lide at blive presset. Hvis hun får for meget tid og plads, vil hun selvfølgelig forsøge at ødelægge min boksning, men jeg har formen til at kunne presse hende,” siger Diana Nadim.

Seneste historier