søndag, 19. maj 2024

Mikkel Nielsen kæmpede sig til ny sejr

Det blev – igen – en hård kamp for Mikkel Nielsen (6-0, 3 KO), da han lørdag aften besejrede georgiske Nikolozi Gviniashvili (19-13-4) på point efter seks omgange.
Gviniashvili viste sig som ventet at være en ganske kompetent modstander. Han var villig til at tage opgøret med Mikkel Nielsen, og han havde evnerne til at udfordre danskeren.
Et cut over georgierens højre øje i 2. omgang lod til at genere ham ganske kraftigt. Også Mikkel Nielsen havde masser af blod i hovedet – det var øjensynligt kommet fra en flænge i danskerens baghoved.
Det var to sluggere, der stod over for hinanden. Pande mod pande udvekslede de slag, og set over en bred kam var det Mikkel Nielsen, der slap bedst fra det. Både højre og venstre hooks strøg ind på georgieren og sikrede danske point, men Mikkel Nielsen var til tider presset og måtte selv tage imod vel rigeligt mange træffere.
Selvom Gviniashvili var en kompetent modstander, kan man sige, at en bokser som Mikkel Nielsem burde indeholde tilstrækkeligt meget teknik til at kunne udbokse ham. Nielsens force er dog ikke teknik, men derimod et hårdt fysisk pres, som i endnu et tilfælde viste sig at være tilstrækkeligt.
Mikkel Nielsen vandt fortjent med cifrene 59-55, 58-56, 58-56.
Foto: KGZ Fougstedt.

Seneste historier