søndag, 26. maj 2024

Ljungquist møder russer i Struer

Kem Ljungquist (4-0, 2 KO) kan som en af få danske profboksere glæde sig over kontinuerligt at have fået kampe det seneste halve års tid. Det er blot lidt mere end en uge siden, han senest var i ringen, og den 25. august bokser han igen, når der er Nordic Fight Night i Struer Arena.
Her skal Ljungquist i ringen mod den finsk baserede russer Gennadi Mentsikainen (5-2, 4 KO), som for en måned siden blev pointbesejret af islandske Gunnar Kolbeinn Kristinsson.
“Folk kan forvente en kampklar Kem, der laver en seværdig og spændende kamp, der ender med, at jeg stopper min modstander. Jeg har en slagkraft, der kan ryste enhver modstander,” siger Kem Ljungquist ifølge en pressemeddelelse.
Den 2 meter høje og 107 kilo tunge Kem Ljungquist indeholder masser af god boksning, men som professionel har han endnu til gode at imponere stort. De fire første kampe har dog givet ham noget erfaring at bygge videre på.
“Der er kommet mere eksplosivitet i min boksning, og jeg behøver ikke være nervøs, hvis en kamp skulle gå alle omgangene, fordi jeg ved, at jeg er i god form,” siger Kem Ljungquist.
Foto: Team Sauerland.

Seneste historier