søndag, 26. maj 2024

Bashanov vandt rodet kamp

Kønt var det ikke, da Adam Bashanov (2-2, 0 KO) sikrede sig karrierens anden sejr. Den kamp på point mod tjekkiske Petr Chmelik (3-5-1, 1 KO). Sejren var godt nok det vigtigste, men alligevel var det ærgerligt, at opgøret blev rodet og i det hele taget ikke særlig seværdig.
Teknisk var der klasseforskel på de to boksere. Chmelik kom gerne aggressivt fremad, men Bashanovs tekniske niveau var så meget bedre, at han fint kunne undvige og ramme med kontrastød.
Efter en god 1. omgang af Bashanov udviklede de efterfølgende omgange sig til at blive rodede og en gang slagsmål. Da bokserne i 2. omgang byttede et venstre hook til kæben, gik der et sus gennem publikum, der et kort øjeblik så begge boksere havne i kanvassen samtidig. De holdt sig dog på benene og kunne fortsætte med at slås og bryde. Den del var Bashanov dog også bedst til.
I 5. omgang var Chmelik igen ved at være presset, men han formåede at klamre sig til Bashanov, inden danskeren fik sat mere afgørende stød ind.
En ikke specielt velbokset kamp endte med en logisk – men ikke specielt prangende – dansk pointsejr. Adam Bashanov vandt med cifrene 60-54, 59-55, 59-55.
Foto: KGZ Fougstedt

Seneste historier