søndag, 19. maj 2024

2 x Nielsen kommer på skærmen

I løbet af de kommende to weekender får danske boksefans mulighed for at sidde hjemme i sofaen bag skærmen og se både Mikkel Nielsen (4-0, 2 KO) og Patrick Nielsen (29-2, 14 KO) i aktion, når de går i ringen på udebaner i henholdsvis Sverige og Tyskland.
Lørdag den 21. april bokser Mikkel Nielsen i Sundsvall i Sverige mod svenskeren Simon Henriksson (5-1-1, 1 KO). Det er en kamp, som bliver vist direkte på TV 3 Max fra klokken 19.30. Det ligner en kamp, som Mikkel Nielsen bør være i stand til at vinde, hvis han bokser op til sit bedste.
Noget vanskeligere ser det ud for Patrick Nielsen, som den 28. april møder Arthur Abraham (40-6, 30 KO) i Offenburg i Tyskland. Her er det vanskeligt at se nogen reel chance for Patrick Nielsen, men som sædvanligt bliver vildskuddet forsøgt solgt som en kæmpe chance. At det i tilfælde af nederlag formentlig vil være det sidste, vi ser til Patrick Nielsen, er der dog næppe tvivl om.
“Det her er Patricks sidste chance. Han skal ud og lave en stor præstation, og forhåbentlig har Ryder-kampen været en øjenåbner, fordi han blev slået ud på så brutal vis,” siger promotor Nisse Sauerland til B.T.
Foto: KGZ Fougstedt.

Seneste historier