søndag, 14. juli 2024

Yigit bliver Poulsens sekundant i ringhjørnet

Svenske Anthony Yigit (26-2-1) er for tiden i Århus for at sparre med Enock Poulsen op til dennes EM-kamp mod Franck Petitjean (26-6-3) den 4. februar. Men Yigit er ikke kun sparringspartner. Han tager med til Frankrig, hvor han skal være sekundant i Enock Poulsens ringhjørne.

Det er efter Enock Poulsens eget ønske, at det bliver svenskeren, som skal være chefen i ringhjørnet.

“Jeg har valgt dem, der vil mig det bedste. Jeg får kompetent støtte, og jeg ved også, at der kommer mange andre med ned og støtter op om mig. Nu skal bare ned og give ham nogen på munden, for jeg synes, det har været til grin med den måde, som franskmændene har håndteret det hele på. De har haft så lang tid til at arrangere kampen, uden at den er blevet til noget. Selvfølgelig har de forsøgt at spolere mine træningsplaner, men jeg kan afsløre, at jeg har holdt mig i gang, og at jeg er i rigtig god form,” siger Enock Poulsen ifølge en pressemeddelelse.

Anthony Yigit har tidligere haft den EM-titel, som nu er Enock Poulsens, og han har desuden bokset om en VM-titel. Da han oven i købet er højrefodsbokser som Petitjean, er han den perfekte sparringspartner for den danske europamester.

“Han har virkelig godt styr på det hele og ved lige præcis, hvordan min modstander skal bokses, så det er helt perfekt. Jeg kender ham fra sidst, da han besøgte mig i Aarhus i 2021. Han er et meget sympatisk menneske, som tænker boksning, og han vil mig det bedste. Boksemæssigt har han en masse erfaring fra store internationale kampe og kan vise mig, hvordan man skal håndtere en højrefodsbokser som Petitjea,” siger Enock Poulsen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier