søndag, 19. maj 2024

Træner: Lopez bliver en tricky omgang

På papiret er Dina Thorslund (18-0) klar favorit, når hun den 25. februar sætter sin VM-titel i bantamvægt på spil mod argentinske Debora Anahi Lopez (20-1-1). Der bliver dog på ingen måde taget let på modstanderen i den danske lejr.

“Det her kan sagtens blive en tricky omgang for Dina. Hun (Debora Anahi Lopez, red.) slår ikke lige så hårdt som Dina, men teknisk er hun rigtig, rigtig god, og det kan godt blive en omgang ‘kattens leg efter musen'”, siger Dina Thorslunds træner, Thomas Madsen, til Dagbladet Holstebro-Struer.

Lopez har været WBO-verdensmester i fluevægt, og hun har besejret Thorslunds seneste modstander lige så overbevisende, som danskeren formåede. Alligevel har hun ikke været førsteprioriteten som modstander – faktisk måtte den danske lejr have hjælp fra WBO for at finde en egnet modstander.

“Det har simpelthen været pissetræls. Vi har spurgt alle i top-10 i Dinas egen vægtklasse og er blevet afvist alle gangene. Vi har også spurgt dem i vægtklassen over, og vi har fået det samme svar. Vi har måtte få forbundet til at hjælpe, som så har budt ind med hende,” siger Thomas Madsen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier