søndag, 19. maj 2024

Thorslund: Savnede noget modstand

Selvom Dina Thorslund (19-0) lørdag aften forsvarede sin WBO-titel i overlegen stil mod Debora Anahi Lopez (20-2-1), var det ikke en verdensmester, som efter kampen var i ekstase. Faktisk var hun lidt undrende over, at hendes modstander ikke havde mere at byde på.

“Det var… det var fedt at vinde, selvfølgelig, men jeg savnede noget modstand. Jeg savnede en, der kom for at levere en kamp, så jeg også kunne vise, hvad jeg kunne. Det følte jeg ikke, jeg kunne i dag,” siger Dina Thorslund til Dagbladet Holstebro-Struer.

Det var ualmindeligt vanskeligt at få øje på argentinerens gameplan. Gennem alle omgangene gik hun baglæns og gjorde alt for at spolere kampen.

“Der kom desværre ingenting fra hende, det var baglæns hele tiden, og så prøvede hun at svinge lidt en gang i mellem, og det var det. Det var lidt ærgerligt, men sådan er det. Jeg er selvfølgelig glad og tilfreds med sejren, men vi havde faktisk forventet mere modstand,” siger Dina Thorslund, som fortsat håber på et opgør mod en af vægtklassens øvrige verdensmestre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier