mandag, 22. juli 2024

Thorslund: Min fysik bliver afgørende

Der er kun lidt mere end en måned til, at Dina Thorslund (21-0) sætter sine VM-bælter hos WBO og WBC på spil mod tyrkiske Seren Cetin (11-0). Den kamp skal bokses i Royal Arena i København.

“Jeg forventer, at det bliver en hård fysisk kamp. Hun er min officielle første-udfordrer, og hun kommer med alt, men det er første gang, at hun skal bokse mod en på mit niveau. Jeg tror, det bliver en fed kamp, hvor min erfaring og fysik bliver afgørende,” siger Dina Thorslund ifølge en pressemeddelelse.

De to skulle have mødt hinanden allerede i februar, men ved den lejlighed valgte tyrkeren at møde op, selvom hun havde en skade, der gjorde hende ude af stand til at bokse. Bettina Palle måtte derfor i al hast finde en erstatningsmodstander, så stævnet kunne gennemføres.

“For mig er hun en modstander som alle andre, men jeg har da godt kunne fornemme lidt dårlige vibes, og jeg er ikke begejstret for deres behandling af Bettina Palle op til sidste kamp, så det giver da noget ekstra motivation. Seren Cetin slår rigtig meget og kommer med meget vilje. Hun har ikke erfaring fra store kampe og laver en del fejl, som jeg vil udnytte,” siger Dina Thorslund.

Stævnet vil blive vist på Pluto TV.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier