mandag, 15. juli 2024

Thorslund gør klar til sidste kamp på dansk grund

Når Dina Thorslund (22-0) den 30. august sætter VM-titlerne i bantamvægt på spil mod japanske Terumi Nuki (15-5), bliver det formentlig hendes sidste kamp på dansk grund.

Til Dagbladet Holstebro-Struer fortæller Dina Thorslund, at opgøret meget vel kan blive hendes afskedskamp. Men aktuelt ligger hendes bagland i forhandlinger om at lade hende deltage i en turnering med nogle af de øvrige topboksere, og skulle det blive aktuelt, er den 30-årige dansker klar til et par ture mere i ringen.

Ellers forbereder hun sig på, at kampen i Holstebro bliver hendes sidste.

“Det bliver både fedt og så lidt vemodigt samtidigt, selv om jeg længe har gået og sagt, at jeg var i min karrieres efterår. Men selvfølgelig bliver det fedt med en sidste kamp på hjemmebane, så det bliver også bare med at nyde det,” siger Dina Thorslund til Dagbladet Holstebro-Struer.

Den danske verdensmester har efterhånden bokset et tocifret antal VM-kampe i streg, og hun lægger ikke skjul på, at der skal noget mere til, hvis hun skal fortsætte med at motivere sig til at gå i ringen.

“Jeg gider ikke forsvare mine titler, bare for at forsvare mine titler, og det har jeg også sagt før. Så hvis der skal være flere kampe efter min afskedskamp, så skal det være noget helt særligt som “Super Six”,” siger hun til avisen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier