mandag, 22. juli 2024

Thomas Vinther bliver professionel hos Ljungquist

Sværvægteren Thomas Vinther har besluttet at blive professionel, og han har derfor skrevet kontrakt med Kem Ljungquists promotorselskab, Rng-sde Promotions. Han vil debutere den 7. oktober, når der er stævne i Arena Næstved.

“Vi er utrolige stolte af, at Thomas har takket ja til en kontrakt hos Rng-sde Promotions. Vi ser det som et scoop, da han har meritterne i orden og har det x-faktor, som gør ham rigtig spændende at følge i fremtiden. Han har en alder, der gør, at vi har tiden til at få ham ført stille og roligt frem og kan garantere nu, at han qua sin stil, højde og rækkevidde bliver en stor mundfuld for alle dem han kommer til at møde, og en boksepublikummet hurtigt kommer til at holde af,” skriver Rng-sde Promotions i en pressemeddelelse.

Den 2,10 meter høje Thomas Vinther har tidligere været sjællandsk og dansk mester i supersværvægt.

3 COMMENTS

  1. Tak. Men helt ung er han jo ikke, så han skal ikke føres aaalt for langsomt frem.
    Det betyder ikke at de skal de ringe til Eddie og høre om Whyte skal skiftes ud med Thomas, men de skal da heller ikke fodre ham med georgiske slagteriarbejdere de næste fire år.

    Jeg troede egentlig Gustav sad – og havde siddet – solidt på den tunge amatør-trone. Hvordan (hvor god) er Thomas ift. Gustav? Har de mødtes?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier