søndag, 19. maj 2024

Sarah Mahfoud slår Veronica Tosi

Sarah Mahfoud (13-1) fik helt som forventet bokset sig til en sejr mod italienske Veronica Tosi (4-2). Det gjorde hun efter otte omgange i højt tempo, mod en modstander der ikke var bange for at gå fremad, og forsøge at presse den tidligere IBF-verdensmester. De tre sidedommere scorede kampen således Per K. Hansen & Rene Larsen 80-72, mens Søren Saugmann var mere gavmild med sine 78-74.

Sarah Mahfoud kom aggressivt ud til kampens første par omgange og rammer sin italienske modstander Veronica Tosi, rigtig godt både dybt og højt. Det gentog sig også i kampens anden omgang.

I kampens 3. omgang åbner Veronica Tosi mere op, hvilket Sarah Mahfoud er god til at udnytte, til at finde flere åbninger. Desværre besidder Sarah Mahfoud ikke det store punch, så slagene ser ikke ud til gøre den helt store skade på Veronica Tosi.

Mod kampens sidste par omgange kom italieneren dog bedre med, og havde god succes med at presse Sarah Mahfoud baglæns. Om det var det høje tempo, eller Sarah Mahfouds manglede slagstyrke der var årsag til det må nok tilskrives 50-50.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier