fredag, 21. juni 2024

Rossing: Jeg har opsagt samarbejdet med Palle

Ditlev Rossing (14-0) har – blot en måned før det, der ligner hans karrieres største kamp – taget en højst uventet beslutning.

Ditlev Rossing meddeler på sociale medier, at han har opsagt samarbejdet med Mogens Palle.

“Jeg ønsker for nu ikke at gå nærmere i detaljer, men kan sige så meget, at jeg er fri af kontrakten. Glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer og ser stort frem til endelig at kunne bokse igen,” skriver Ditlev Rossing på Facebook.

Dermed ser danskerens brag mod sydafrikanske Thomas Oosthuizen (29-3-2) den 7. januar ud til ikke at blive bokset.

5 COMMENTS

 1. Jeg må indrømme, at jeg er lettere rystet. Hvad er det, Ditlev går og forestiller sig? Om en måned skulle han bokse karrierens største kamp. Thomas Oosthuizen lignede den perfekte modstander: En top-50-modstander, hvor Ditlev nok vil have en fysisk fordel og være svag favorit, og hvor en sejr sikkert vil bringe ham ind på EBU-ranglisten og måske et par verdensranglister. Kan det blive bedre?

  Jeg forstår godt, at Palles boksere har været fyldt op med frustrationer. Coronakrisen satte meget på pause, men TK Promotion har trods alt formået at holde fire stævner, siden coronaen brød ud. Kunne Palle så ikke have lavet et enkelt eller to holde-i-gang-stævner i ydmyge omgivelser mod moderate og ikke alt for dyre modstandere for at holde bokserne lidt til ilden? Det tænker jeg som udenforstående, at han burde have gjort. Men nu er det selvfølgelig heller ikke mig, der skal betale for det.

  Så jeg forstår udmærket frustrationen hos bokserne. Det er bare vigtigt at holde hovedet koldt og tænke en anelse fremad, for er det nødvendigvis den store lykke at blive fri på markedet? Ditlev har med sin udmelding afvist en titelkamp, der kunne bringe ham ind i billedet til en storkamp – men til fordel for hvad? Hvad er det for kampe, der nu ligger og venter på ham?

  TK Promotion rører ham næppe. De har boksere nok, og der er heller ikke store penge at hente ved at bokse for dem. Ved et stævne som det i Kolding i sidste måned løb økonomien kun akkurat tundt for TK, så de vil heller ikke have mulighed for at hente en top-50-modstander som Thomas Oosthuizen. Den slags modstandere vil i reglen ligge uden for deres budget.

  Så hvad er planen? Hvad er det, der er bedre end en IBF I/C-titelkamp på hjemmebane mod Thomas Oosthuizen?

  Det er simpelthen så frustrerende at se den ene talentfulde bokser efter den anden ødelægge egne karrierer med håbløse beslutninger.

 2. Han må have fået et konkret tilbud fra en anden stor promoter, langt væk, ellers giver det ikke mening.
  Jeg bryder mig ikke om at han ikke nævner noget om at MP er enig i Ditlevs udlægning. Det plejer at betyde at der er lagt op til et – dyrt og langt – slagsmål i retten, og at Ditlev dermed bliver låst og ikke kan tegne kontrakt med en anden promoter. Vi har før set boksere der mener at de er fri af deres kontrakt, men hvor de har undervurderet MPs uvilje mod at lade sine boksere smutte mens de – i hans optik – stadig er bundet af kontrakten med ham.

  Da Dina proklamerede at hun var fri fra Sauerland viste det sig jo senere at det var hun alligevel ikke. Så det er ikke kun MP der holder på sine boksere.

  Den eneste gang jeg kan huske at MP måtte lade en bokser smutte før tid, var da Sauerland med deres mange advokater og millioner fik vristet Kessler ud ad MPs kløer.

 3. Ærgerligt for Ditlevs karriere, hvis der ikke er en ny promotor med en langsigtet plan.

  Jeg gætter på at hans tidligere kontrakt er udløbet og at han ikke igen vil bindes af en ny lang kontrakt af Mogens Palle.

 4. Ja, som jeg forstår det er “standarden” at de er på to-årige kontrakter hvor MP suverænt kan forlænge hvis bokseren stadig optræder på visse ranglister. Så bokserens “eneste” mulighed for at komme ud af kontrakten er ved at være inaktiv længe nok. Som i Ditlevs tilfælde.
  Det kan dog være at MP kan påkalde sig Force Majeure pga. Corona således at nedlukningsperioderne ikke tælles med når de to år skal opgøres.

  I artiklen – på EB – brokker Ditlev sig (bl.a.) over “manglende kommunikation”.
  Det er jo en gammel kending.
  Ufatteligt så mange boksere, og penge, der i tidens løb er blevet smidt på møddingen fordi MP ikke tager kommunikationsopgaven (personaleledelsesopgaven) alvorligt.

  Jeg kan forstå at en braktudet bokser (no offense) ikke mener at det er nødvendigt at prioritere kommunikation, men MP har da været så længe i faget, og set så mange af sine boksere flygte (opgive ævred), at han burde have set lyset.

  Ude i det “normale” arbejdsmarked siger man at folk tager et job pga. lønnen, og de siger det op pga. chefen.

  Og ja, jeg er godt klar over at MP ikke “juridisk” er personaleder fordi bokserne er selvstændige underleverandører til hans butik, men så kan vi jo kalde det Leverandørhåndtering at han er elendig til.

  De af os der arbejder med leverandører ved udmærket godt at der er omkostninger forbundet med at skifte leverandører. Ligesom vi også ved at det koster rigtig mange penge at få en ny kunde i butikken, men det koster meget mindre at beholde en gammel kunde.

  MPs klynk over at han har tabt millioner giver jeg ikke så meget for. Det er jo ikke fordi han har haft for travlt med at arrangere stævner, at han ikke har haft tid til at pleje sine leverandører. MPs værste fjende er MP.

  Desværre er der i enhver skilsmisse altid mindst to tabere, og ingen vindere (udover advokaterne).
  Dansk boksning (og dets publikum) sidder tilbage som skilsmissebørn.

  Gad vide hvem den næste bokser der smutter bliver? Eller tror vi på at MP nu går i gang med at ringe rundt til sine tilbageværende leverandører for at rette op på sin manglende kommunikation?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier