tirsdag, 22. oktober 2024

Rossing boksede sikker pointsejr hjem

Ditlev Rossing (17-1) tog et lille skridt på den lange vej mod den professionelle top, da han fredag aften pointbesejrede moldoviske Andrei Sanjura (2-13) efter seks omgange ved det professionelle stævne i Randers. Den danske sejr kom aldrig i fare, og Rossing fik samtidig seks gode omgange i næverne, så han fik banket lidt ringrust af.

Det var den velkendte fysiske Rossing, der kom ud efter første gonggong. Med masser af power i slagene forsøgte han at tromle modstanderen over med stor fysik, og flere gange blev der placeret dybe træffere, der må have taget noget af luften af Sanjura.

I stedet for bare at fare hovedløst på sin modstander, fik Ditlev Rossing sat gang i sit venstre jab, der holdt Sanjura beskæftiget. Det var stadig med det formål at finde vejen til nogle af de dybe bomber, der har sikret Rossing en del sejre før tid. Sanjura viste sig dog lidt for god til spoile, så danskeren ikke for alvor kunne komme ind med de træffere, der kunne gøre den helt store forskel.

At Rossing var den bedste bokser af de to, var der ingen tvivl om. Sanjura forsøgte sig flere gange offensivt, med danskeren holdt den rigtige afstand og undveg sikkert de moldoviske træffere. I 4. omgang var Sanjura for første gang rigtigt presset, da han blev fanget i tovene. Tre gange fik Rossing truffet ham rent med højren til hovedet, og det begyndte at lugte af en gulvtur, som Sanjura dog formåede at komme udenom.

De sidste par omgange blev noget mere rodede, men den danske sejr kom aldrig i fare. Ditlev Rossing vandt kampen med cifrene 59-55.

1 COMMENT

  1. Jeg krydser fingre for at han kan fortsætte de gode takter. Han er (kan være) en spændende bokser med pop i handsken

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier