mandag, 15. juli 2024

Rasmus Mikkelsen profdebuterer i oktober

22-årige Rasmus Mikkelsen kommer til at debutere som professionel, når Danish Boxing Promotions den 18. oktober arrangerer sit første professionelle stævne. Det kommer til at finde sted på Nørrevangsskolen i Randers i samarbejde med den lokale klub, BK Thor, som arrangerer en række amatørkampe.

Rasmus Mikkelsen har bokset 41 amatørkampe, og han har tre gange vundet det jyske mesterskab, mens han sidste år vandt sølv ved de danske mesterskaber. Nu ser han frem til at prøve sig af som professionel.

“Jeg har før bokset tre gange i samme hal i Randers, og der plejer at være super god stemning, når der er boksning i byen. Tilskuerne kan forvente en toptunet bokser, som vil gøre sit ypperste for at levere seværdig topboksning,” siger Rasmus Mikkelsen ifølge en pressemeddelelse.

Rasmus Mikkelsen bokser i letweltervægt, og han har tidligere optrådt som amatør ved et af TK Promotions stævner. Det skete i sommeren 2022, hvor han besejrede Nesar Kunduzi, der i dag er ubesejret som professionel.

Ved stævnet i Randers skal også Nikki Møller Nielsen (1-0), som i maj boksede sin første profkamp i Bettina Palles regi, i ringen.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier