søndag, 14. juli 2024

Palle-stævne udsat efter flere udfordringer i kulisserne

Der bliver ikke noget professionelt boksestævne arrangeret af Mogens Palle den 6. november. Promotoren fortæller, at sammenfaldet af en række uheldige omstændigheder har gjort det nødvendigt at udsætte opgøret.

Mogens Palle har vundet purseofferet til EM-kampen i letweltervægt mellem Enock Poulsen (10-0) og Massi Tachour (16-4), og det var Palles plan at placere denne kamp den 6. november. Det har imidlertid ikke vist sig muligt – ifølge Palle-lejren på grund af en række forsinkelser hos EBU.

“Danish Fight Night mener ikke, at Enock Poulsen har fået en fair behandling af EBU i dette langvarige forløb, men arbejdet fortsætter i kulissen, og Danish Fight Night vil på et senere tidspunkt informere om den nye dato for boksestævnet,” skriver Mogens Palle i en pressemeddelelse.

Et andet problem var, at IBF ikke ville acceptere, at Sarah Mahfoud skulle bokse en ikke-titelkamp på stævnet. Gik hun i ringen til sådan en kamp, ville hun få frataget sin VM-titel, lød truslen fra forbundet. Dermed var der reelt spændt ben for to helt primære kampe ved stævnet.

Mogens Palle forventer, at han i nærmeste fremtid kan offentliggøre en ny dato for et stævne.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier