fredag, 24. maj 2024

Palle-stævne 26. maj i Royal Arena

Den 26. maj inviterer Bettina Palle igen til professionel boksning, og det kommer til at foregå i noget større omgivelser end senest. Det bliver nemlig Royal Arena, der kommer til at danne rammen om stævnet.

Parterne har indgået et samarbejde, der betyder, at Bettina Palle vil arrangere mindst to stævner i Royal Arena.

“Jeg er meget glad for det nye samarbejde med Royal Arena, og jeg er sikker på, at vi i fællesskab kommer til at levere en festlig boksebegivenhed på premiereaftenen den 26. maj,” siger Bettina Palle ifølge en pressemeddelelse.

Promotoren er overbevist om, at dette samarbejde kan være føre til flere stævner i fremtiden.

“Det er partnerskaber som dette, der for alvor kan løfte bokserne og give hele sporten et rygstød. Jeg tror på, at de fantastiske omgivelser vil motivere topatleter som Sarah Mahfoud og Oliver Meng samt de øvrige boksere, der skal i aktion. Det vil hele bokse-Danmark nyde godt af,” siger hun.

Netop Oliver Meng (10-0) og Sarah Mahfoud (12-1) skal i ringen ved stævnet. Hvem der derudover skal bokse, er endnu ikke offentliggjort.

Royal Arena er en arena, der kan huse langt større arrangementer end et professionelt boksestævne, men hallen vil blive ombygget, så der kan være 3000 tilskuere.

“Publikum kommer helt tæt på ringen, og jeg er overbevist om, at der er talent, tilskuere og tv-seere nok til, at professionel boksning kan få en ny storhedstid i Danmark. Det forudsætter imidlertid en klar og langsigtet strategi samt en solid organisering, og sammen med Bettina Palle tror jeg på, at vi kan skabe de nødvendige forudsætninger,” siger Dan Hammer, der er administrerende direktør i Royal Arena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier