mandag, 22. juli 2024

Palle præsenterer sværvægts-debutant

Den 22-årige Mathias Hansen får debut som professionel bokser, når Bettina Palle den 26. maj arrangerer stævne i Royal Arena i København. Der er tale om en sværvægter, der rager 192 centimeter op i luften og vejer i omegnen af 112 kilo.

“Han er en dygtig bokser, som har besluttet sig for at satse 110 procent på boksekarrieren. Han er hårdtslående og trods sin størrelse meget hurtig på hænder og fødder, og så har han en underholdende og seværdig boksestil, som helt sikkert vil appellere til det brede publikum,” siger Bettina Palle ifølge en pressemeddelelse.

I 2019 boksede Mathias Hansen en amatørkamp på et af Mogens Palles stævner, og det lå i luften, at han en dag kunne få chancen som professionel i Palle-regi. Det tidspunkt bliver nu.

“Jeg har hurtige hænder og er eksplosiv, og så kan jeg bokse i et meget højt tempo. Jeg tror, at min stil vil passe rigtig godt til profboksning,” siger Mathias Hansen, der som amatør har bokset 30 kampe med en sølvmedalje ved U17-EM som højdepunktet.

Han ser frem til at debutere på den store scene.

“Selvfølgelig vil der være nerver på, når det er min debutkamp. Men jeg er sikker på, at det nok skal gå godt. Publikum kan se frem til et flot show, og jeg vil gøre alt for at give dem en rigtig god oplevelse,” siger han.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier