mandag, 22. juli 2024

Palle og DaBU vil samarbejde om stævner

Stævner arrangeret i et samarbejde mellem amatørernes organisation og de professionelle promotorer var i mange år utopi. Helt uvant er det dog ikke, for senest har TK Promotion arrangeret stævner, hvor både amatører og professionelle har været i ringen. Nu ser det ud til, at også Mogens Palle hopper med på idéen om et samarbejde. Faktisk kan det ske allerede ved det kommende stævne den 7. januar.

“Jeg har haft en yderst konstruktiv dialog med Lars Brovil, formand for DaBU, som på seriøs vis har ytret ønske om at styrke boksesporten i Danmark. Vi har derfor gang i gode samtaler om eventuelt at etablere et samarbejde til gavn og glæde for både bokserne og boksesporten i Danmark. Det skal ske i en særlig form med naturlig respekt for begge parters forskellige koncepter, og jeg glæder mig meget til den videre dialog,” siger Mogens Palle ifølge en pressemeddelelse.

Parterne er enige om, at det endnu er for tidligt at fortælle, hvad der præcis kommer til at ske, men også DaBU-formand Lars Brovil er begejstret.

“På Danmarks Bokse-Unions vegne, og ikke mindst til stor glæde for unionens bedste atleter og talenter samt deres hårdt arbejdende klubber rundt om i det danske bokselandskab, finder DaBU et potentielt fremtidigt unikt samarbejde med Danish Fight Night ved Bettina og Mogens Palle den 7.1.2022 som en ny spændende og unik mulighed, der skal afprøves for vores største talenter med intentionen om ekstra motivation for disse på at blive vist frem i et nyt bokseformat, hvilket vi i DaBUs bestyrelse ser er til stor gavn og glæde for hele boksesporten i Danmark,” siger Lars Brovil.

2 COMMENTS

  1. Det er godt at se, at det i amatørernes regi ikke kun er bokserne, men også diverse ledere, som er i en fantastisk fysisk form. Det kræver i hvert fald en fysisk formåen på et vist niveau at fyre dette citat af uden at trække vejret undervejs:

    “På Danmarks Bokse-Unions vegne, og ikke mindst til stor glæde for unionens bedste atleter og talenter samt deres hårdt arbejdende klubber rundt om i det danske bokselandskab, finder DaBU et potentielt fremtidigt unikt samarbejde med Danish Fight Night ved Bettina og Mogens Palle den 7.1.2022 som en ny spændende og unik mulighed, der skal afprøves for vores største talenter med intentionen om ekstra motivation for disse på at blive vist frem i et nyt bokseformat, hvilket vi i DaBUs bestyrelse ser er til stor gavn og glæde for hele boksesporten i Danmark.”

    Kombinerede stævner har alle dage været en god idé: Palle kan få en masse aflastning i forhold til det praktiske arbejde ved at arrangere stævner, og han kan desuden lave lidt færre kampe. Amatørerne får stor hjælp til at få promoveret deres stævner, da der er mere offentlig opmærksomhed omkring profferne, hvilket måske også kan give bedre forudsætninger for at sælge billetter. Det lyder som win-win.

  2. Mon ikke der lægges op til mere end et samarbejde med en lokal bokseklub, som jo rigtig nok allerede kan lade sig gøre i dag. Når jeg læser mellem linjerne, tales der om et stævne-samarbejde mellem DNF og forbundet DaBU. Der tænker jeg, det måske er over klubniveau. Måske kampe med landsholdet? Eller et nyt DaBU-setup. Uanset hvad det er, er det godt med nytænkning og samarbejde mellem de to grene af boksesporten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier