mandag, 22. juli 2024

Flot knockout-sejr til Meng

Oliver Meng (12-0) vandt endnu en gang overbevisende, da han lørdag aften slog italienske Mirko Di Carlantonio (16-12-1) overbevisende og hamrede ham i gulvet i sidste omgang. Meng var klart bedre end i sin seneste kamp, men der er stadig et stykke vej til den “gamle” Meng, som han udfoldede sig i karrierens første kampe.

I 1. omgang virkede det ellers som om, den gamle Meng var tilbage. Han kom ud med masser af bevægelser og et kæmpe slagsrepertoire og udboksede Di Carlantonio. Italieneren blev to gange ramt og virkede rystet, og det kunne ligne en hurtig afgørelse.

Det er dog ikke for ingenting, at Mirko Di Carlantonio er en meget rutineret bokser, som kun en gang tidligere er blevet stoppet. Han var en hårdfør modstander, hvilket også blev nødvendigt, da mængden af øretæver blev ganske stor.

I 3. omgang måtte Di Carlantonio en tur på bagdelen, men efterfølgende satte Oliver Meng tempoet lidt ned. Det var nok meget fornuftigt, for var han fortsat i samme tempo, ville han risikere at brænde ud og slå sig træt.

Italieneren gjorde ikke meget offensivt – men havde han forsøgt, ville han formentlig heller ikke være sluppet godt fra det. Det virkede i perioder som om, Meng missede for mange slag, men det skyldtes i høj grad en modstander, der var lidt for god til at gemme sig.

Det begyndte hurtigt at ligne den forventede pointsejr, men Oliver Meng ville det anderledes. I sidste omgang begyndte italienerne for alvor at se mærket ud, og det udnyttede danskeren til at hamre ham i gulvet med et venstre hook.

Di Carlantonio kom på benene, men han var rystet og blev helt korrekt stoppet. En flot knockout til Oliver Meng, som muligvis kan se frem til en større opgave, når Bettina Palle den 13. januar igen holder stævne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier