søndag, 19. maj 2024

Michael Nielsen stoppede hård englænder efter sej kamp

Michael Nielsen (6-1) fik en flot sejr før tid på rekordlisten, da engelske Lewis Mulberry (0-1) blev brudt ned i en sej kamp og stoppet i 7. omgang efter en serie træffere afsluttende med en dyb bombe, da tog den sidste lyst ud af englænderen.

Danskeren kom ud af ringhjørnet i et ivrigt tempo og satte sig fra begyndelsen på opgøret. Danskeren, der ikke er i besiddelse af det helt vilde punch, slog fra begyndelsen utrolig mange slag, og den aktivitet sikrede ham kampens første point.

I den efterfølgende omgang var det Lewis Mulberry, der kom hurtigt ud af ringhjørnet. Englænderen slog undervejs nogle gode hooks både dybt og højt, men generelt arbejdede han for lidt, og danskerens højere arbejdsrate gjorde, at det var ham, som stille og roligt bragte sig foran på point.

Michael Nielsen tog undervejs i kampen imod for mange træffere, der kunne have været undgået ved at flytte hovedet. Mulberry var bestemt ikke ueffen, og englænderen har nok mere power i næverne end Michael Nielsen, men når det var danskeren, der slog klart flest træffere, vandt han også omgangene, selvom det ikke var stort – og selvom han egentlig ikke var vildt imponerende.

I 5. omgang begyndte kampen at sætte sine spor på englænderen, der efterhånden kunne smage blod. De offensive satsninger fra Mulberry var heller ikke så talrige, som i kampens indledning, og det begyndte fra dette tidspunkt at se positivt ud for Horsens-bokseren.

I 6. omgang var Lewis Mulberry for alvor presset, da Michael Nielsen fik ham trængt i ringhjørnet og overdænget med slag. Havde danskeren haft større power, ville kampen være sluttet her, men det lykkedes Mulberry at overleve, selvom han ikke kunne lyve sig fra at være hårdt ramt.

I 7. omgang var Mulberry igen presset i hjørnet. Michael Nielsen ramte med en serie træffere afsluttende med en dyb venstre, der fik Mulberry til at sætte sig på halen – og her blev han.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier