torsdag, 23. maj 2024

Meng møder ubesejret amerikaner i titelkamp

Det bliver to ubesejrede boksere, der kommer til at stå over for hinanden, når Oliver Meng (8-0) den 21. april i Frederiksberg Hallerne skal ud i karrierens tredje titelkamp. Her kommer han nemlig til at stå over for amerikanske Eslih Owusu (7-0) i det der, på papiret ligner en ganske interessant kamp.

“Jeg har set nogle videoer med ham. Han er er helt klart dygtig, men han ligner også én, der er lige noget for mig. Jeg beundrer helt klart hans stil. Han har en god amerikansk stil, og det ser fedt ud, når han bokser. Men jeg tror, at der skal mere end god stil at besejre mig. Han ligger rigtig godt til mig,” siger Oliver Meng ifølge en pressemeddelelse.

21-årige Eslih Owusu er født i USA af ghanesiske forældre, og han har angiveligt tillagt sig en stil, der vækker minder om Floyd Mayweather med hurtige og smarte bevægelser og effektiv kontraboksning.

“Jeg er selv højrefodsbokser ligesom Eslih Owusu. Så det bliver en helt anderledes kamp, end det som jeg plejer. Det er sjældent, at jeg får mulighed for det, men jeg kan rigtig godt lide at bokse mod højrefodsboksere og har mødt en del som amatør. Man kommer tættere på sin modstander, når man ikke støder tæer og knæ mod hinanden. Jeg ved, hvad der virker mod den slags typer, og lad mig bare sige, at det bliver hårdt for ham at bokse mod mig,” siger Oliver Meng.

Opgøret gælder WBC’s ungdomstitel for boksere under 23 og 11 måneder. Indehaveren af titlen er garanteret en placering blandt de 40 bedste på WBC’s verdensrangliste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier