søndag, 19. maj 2024

Meng møder erfaren italiener

Ved et kig på på papiret tyder meget på, at Oliver Meng (11-0) igen skal ud på den fulde distance, når han ved Bettina Palles stævne den 7. oktober i Royal Arena bokser sin næste kamp. Her møder han den 42-årige italiener Mirko Di Carlantonio (16-11-1), som trods de nogenlunde balancerede cifre på rekordlisten ikke ligner en mand, der uden videre lægger sig ned.

“Jeg tænker, at det bliver en hård modstander igen. Han har mere erfaring end mig. Han har bokset mange kampe, men er kun blevet stoppet en enkelt gang på grund af en øjenskade. Jeg tager ikke noget for givet, men glæder mig til at bokse mod ham. Jeg er sikker på, at det bliver en god kamp. Han ligner en stærk mand, der gerne vil slås en del i stedet for at bokse, men det må vi jo tage derfra,” siger Oliver Meng ifølge en pressemeddelelse.

De Carlantonio boksede tidligere på året mod landsmanden Khalil El Herraz, som Meng mødte ved det seneste stævne i maj. De Carlantoio tabte klart på point mod El Herraz, som til gengæld blev besejret af Meng, så ud fra den logik burde det ligne en dansk sejr.

Det hører dog med til historien, at Oliver Meng i de to kampe, han hidtil har bokset i indeværende år, slet ikke har været oppe på samme niveau som tidligere i den professionelle karriere. Selvom han formåede at besejre Khalil El Herraz og vinde WBA international-titlen, var indsatsen lidt skuffende.

“Det var lidt af en manddomsprøve. Jeg vandt bæltet, og jeg tog en masse selvtillid med mig fra kampen. Det var fedt, for det var en stærk modstander, som jeg var oppe imod. Han var ikke så høj, men han kunne tage nogen på hovedet, og han kunne gå fremad i 12 omgange, så det endte med at blive en hård kamp. Det gav også ekstra erfaring, for jeg tror, at man automatisk kommer til at hvile mere i sig selv under kampene, når man først har prøvet den helt lange distance uden at blive skræmt af det,” siger Oliver Meng.

I stævnets hovedkamp forsvarer Sarah Mahfoud (13-1) sin WBC Silver-titel mod argentinske Marcela Eliana Acuna (53-9-2).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier