mandag, 22. juli 2024

Meng har taktikken klar til titelkamp

Oliver Meng (8-0) får om 10 dage chancen for at vinde profkarrierens anden titel, når han ved Mogens Palles stævne i Frederiksberg Hallerne møder Eslih Owusu (7-0) i et opgør om WBC’s ungdomstitel.

Den ghanesisk fødte amerikaners status som ubesejret gør ham nærmest pr. automatik til en interessant modstander, og efter at have studeret sin kommende modstander har Meng taktikken klar.

“Han ser højere ud end mig og har nogle lange arme. Dem skal jeg sandsynligvis komme lidt ind under og slå noget dybt og ramme ham i sækken for at få ham lidt ned i tempo. Han ligner en, der gerne vil bokse på afstand. Når han kommer ind på livet af mig, skal jeg fyre nogle bomber af. Jeg skal bokse klogt, men de nærmere detaljer omkring taktikken viser jeg først frem på selve dagen, når jeg står i ringen med ham,” siger Oliver Meng ifølge en pressemeddelelse.

Den 22-årige falstring har sørget for at bringe sig i en fysisk form, så det i hvert fald ikke bliver på dette område, at han kommer til kort.

“Det kan godt være, at Eslih Owusu ser stor og farlig ud, men han kan ikke køre mig ned på fysik eller kondition. Jeg kender min krop, og jeg ved, hvad jeg kan. Det er ikke musklerne alene, der afgør en kamp,” konstaterer Oliver Meng, der har sparret med den ubesejrede polak Tomasz Nowicki, der har sørget for at gøre danskeren helt skarp.

Hovedkampene ved stævnet er som bekendt EM-kampen mellem Enock Poulsen (11-0) og franske Franck Petitjean (23-5-3) samt IBF VM-kampen mellem Sarah Mahfoud (10-0) og tyske Nina Meinke (12-2).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier