torsdag, 23. maj 2024

Meng forsvarer titlen mod italiener

Oliver Meng (12-0) kommer til at stå over for en ganske hård italiener, når han den 13. januar sætter sin WBA Continental Europe-titel på spil. Det kommer til at ske ved et stævne i Royal Arena i København, og modstanderen bliver den 29-årige Felice Moncelli (24-8-1).

“Det er en hård modstander. Jeg har selvfølgelig set noget video med ham, og han ser meget stærk ud, men det er jeg også, så jeg er sikker på, at vi nok skal komme til at skabe en fed kamp. Jeg glæder mig i hvert fald til at møde ham i ringen. Han har nogle enkelte svagheder, som jeg vil forsøge at udnytte, og jeg tror, at han ligger godt i forhold til min stil og nogle af de forcer, som jeg har,” siger Oliver Meng ifølge en pressemeddelelse.

Italieneren har bokset en række titelkampe om mindre titler. Hans bedste sejr kom for lidt mere end et år siden, da han i Tyskland stoppede den hidtil ubesejrede Ahmad Ali. Han bliver beskrevet som en hårdfør bokser, som er offensiv og særligt farlig, når han formår at komme ind på halvdistancen.

Bettina Palle forventer 8-9 kampe i alt på stævnet. Blandt andet skal Mathias Hansen (2-0), Thorbjørn Boudigaard (1-1) og Hamza Hussein (4-0) også i ringen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier