mandag, 22. juli 2024

Mathias Hansen fordoblede antallet af sejre

Mathias Hansen (2-0) fordoblede antallet af professionelle sejre, da han i Royal Arena pointbesejrede Dusan Krstin (8-16) efter fire omgange. Serberen bidrog desværre ikke meget til, at kampen skulle blive underholdende, og Mathias Hansen blev derfor trukket igennem alle fire omgange, som han vandt sikkert.

Der blev lagt roligt fra land, og i kampens første halvanden omgang virkede danskeren nogenlunde tilfreds med at holde sig på afstand og prikke tilpas mange slag ind til, at det var ham, der scorede flest point. Først midtvejs i 2. omgang fik en uppercut rigtigt ram på serberen, der pludselig lignede en bokser, der havde det varmt.

Mathias Hansen kom dog roligt ud til 3. omgang, men da han først fik truffet Krstin med en højre til kæben, så kampen et kort øjeblik ud til at være forbi. Serberen vendte sig halvt om i hjørnet, og efterfølgende gjord ehan alt for at klamre sig til danskeren for at undgå mere kamp. Den danske offensiv foregik i et tilpas adstadigt tempo til, at Krstin kunne spoile sig gennem omgangen.

Serberen gjorde absolut intet for at gøre kampen underholdende, og selvom Mathias Hansen gjorde alt, hvad han kunne for at afgøre kampen før tid, lykkedes det ikke.

Mathias Hansen blev bedre, som kampen skred frem, og der var klart fremgang at spore i forhold til den rodede debutkamp i maj. Pointsejren kunne der da heller ikke rokkes ved, da der ingen tvivl var om, at Mathias Hansen vandt alle fire omgange.

Alle tre dommere scorede kampen 40-36 til Mathias Hansen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier