søndag, 19. maj 2024

Mahfoud ser frem til titelforsvar: Som en VM-kamp

Sarah Mahfoud (13-1) skal formentlig forberede sig på sin hidtil vanskeligste modstander, når hun den 7. oktober går i ringen mod argentinske Marcela Eliana Acuna (53-9-2) fra Argentina.

Acuna er ganske vist blevet 46 år, men hun har et cv, der er flottere end nogen anden bokser, som Mahfoud nogensinde har formået at besejre.

“Det her er en test, som reelt svarer til en stor VM-kamp. En sejr vil i hvert fald kunne gøre mig klar til en VM-kamp i nærmeste fremtid. En modstander som denne vil kunne åbne døre for det, netop fordi hun er så anerkendt i kvindeboksning,” siger Sarah Mahfoud ifølge en pressemeddelelse.

Opgøret gælder WBC’s Silver-titel, som Mahfoud vandt tilbage i foråret. Titlen er en slags uofficiel kvalifikationstitel, der gør indehaveren berettiget til at bokse om forbundets VM-titel.

Mahfoud er i fuld gang med forberedelserne til titelkampen.

“Jeg gør det, som jeg altid gør op til mine kampe. Jeg fokuserer på min egen træning og det, som jeg er bedst til, og så forsøger jeg at blive endnu bedre til det. Og så tror jeg bare, at jeg skal bokse klogt. Aflæse hende. Finde hendes svage punkter og udnytte det til min fordel. Jeg har aldrig været en bokser, der løber hovedkulds ind i min modstander eller bare står fast og ser, hvem der kan slå mest. Jeg prøver altid at være lidt mere taktisk end min modstander og finde hullerne og bokse klogt, og det vil jeg også gøre mod hende. Vi har arbejdet videre med nogle af de samme offensive elementer fra min seneste kamp og tilført nye ting, som jeg også glæder mig til at vise. Jeg har altid været en god kontrabokser, som primært vundet på min teknik, men på det seneste er jeg begyndt at gå hårdere til mine modstandere for at bokse endnu mere på mine præmisser, sætte tempoet og slå for, at det gør ondt,” siger hun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier