søndag, 14. juli 2024

Mahfoud møder ubesejret mexicaner

Sarah Mahfoud (10-0) kommer til at stå over for en ubesejret modstander, når hun den 6. november bokser sin næste kamp. Modstanderen bliver den 29-årige mexicaner Mayeli Flores (6-0-1).

Selvom Flores ikke har bokset siden foråret 2019, er hun en bemærkelsesværdig modstander, fordi hun har besejret Zulina Munoz (53-3-2), som en uge senere møder Dina Thorslund (16-0) i en VM-kamp.

“Når Dina springer fra en VM-kamp mod Sarah til fordel for en kamp mod en ’legende’, så har jeg selvfølgelig hyret den bokser, som i sin seneste kamp har knock out besejret ’legenden’,” siger Mogens Palle til Ekstra Bladet.

Promotoren fortæller, at Mayeli Flores har underskrevet kontrakten, og at han blot mangler den endelige godkendelse fra IBF om, at Mahfoud kan møde mexicaneren. Den forventer han dog at modtage ganske snart.

Ved samme stævne skal Ditlev Rossing (14-0) på en meget vanskelig opgave mod Constantin Bejenaru (14-1), og hvis alt går vel, kan der bliver endnu en stor dansk titelkamp på programmet: Enock Poulsen (11-0) og franske Massi Tachour (14-6) er officielle udfordrere til den ledige EM-titel i letweltervægt, og hvis alt går, som Mogens Palle prædiker, kan den kamp blive bokset på samme stævne.

2 COMMENTS

  1. Fint nok med Sarah og Ditlev…. Men hvis Enock skal bokse EBU EM kamp, så anser jeg dén for at være stævnets Main Event

  2. Her er et referat af Mayelli Flores sejr over Zulina Munoz (Dinas VM-modstander):

    https://wbcboxing.com/en/mayeli-flores-tkos-zulina-la-loba-munoz-to-conquer-fecarbox-title/

    Så nej, det var ikke bare et tilfældigt “lucky punch”, der var skyld i den sejr, sådan som Dina Thorslunds promotor indledningsvist forsøgte at fortælle folk på Boksenyts Facebook-side. Fakta er, at Flores var klart foran på point, da Munoz blev knockoutet. Da referatet blev hevet frem, ændrede han sjovt nok forklaring til en påstand om, at Munoz nu i stedet var syg, og at det var årsag til hendes nederlag til Flores. Sådan er der så meget.

    Man må forstå, at det tilsyneladende er helt utænkeligt, at Flores måske bare er bedre/stærkere/dygtigere end Zulina Munoz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier