søndag, 26. maj 2024

Mahfoud møder italiener i Royal Arena

Sarah Mahfoud (12-1) skal forberede sig på en italiensk modstander, når hun om to uger ved Bettina Palles stævne i Royal Arena bokser sin næste kamp. Her møder hun italienske Veronica Tosi (4-1).

“Hun ser stærk ud, og hun går meget fremad. Hun er en aggressiv bokser, der selv forsøger at skabe en kamp,” siger Sarah Mahfoud ifølge en pressemeddelelse.

Italieneren er blot nummer 78 på BoxRec’s computerrangliste, og hun har i sine fire sejre slået boksere på meget moderat niveau. I sin seneste kamp tabte hun knebent på point i en kamp om det italienske mesterskab. Men fra den danske lejr bliver hun ikke undervurderet.

“Hun er langt bedre end sin placering på computerranglisten viser. Man skal i hvert fald ikke undervurdere hende på baggrund af, at hun med få profkampe teknisk set ikke er så højt rangeret endnu. Da jeg kun havde bokset få kampe og skulle møde Stephanie Ducastel (som var rangeret i toppen af alle de store VM-forbund), var der også stor forskel på vores rangeringer. Dengang slog jeg hende og vandt alle omgange. Derfor skal man aldrig undervurdere en modstander med få profkampe, og det gør jeg heller ikke med italieneren. For jeg synes, at hun ser meget stærk ud på de videoer, jeg har set. Jeg glæder mig bare til at stille op mod hende og levere en god kamp,” siger Sarah Mahfoud, der føler sig godt forberedt til sin kommende kamp.

“Op til min sidste kamp arbejdede vi en del på, at jeg skulle ind og være lidt mere aggressiv. At jeg skulle være stærkere og lægge et pres ved at gå ind og slå en række kombinationer, der gør ondt på modstanderen. Det gik godt, og det har vi arbejdet videre på op til denne kamp. Derudover skal jeg naturligvis også have en rigtig god kondition på plads,” siger hun.

Hovedkampen i Royal Arena står mellem Oliver Meng (10-0) og Khalil El Harraz (15-3-1), som mødes om WBA’s continentale titel i letmellemvægt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier