fredag, 24. maj 2024

Mahdi Jallaw vender retur 4. marts

Mahdi Jallaw (2-1) vender efter en længere pause tilbage til bokseringen den 4. marts. Det kommer til at ske i Albertslund Musikteater, hvor Bettina Palle arrangerer professionelt stævne.

Jallaw boksede senest i sommeren 2019, men siden promotorselskabet Q Pro Boxing lukkede, har han ikke været i ringen.

“Jeg har virkelig fået lysten til boksning tilbage, og min motivation er i top, så jeg glæder mig bare til at komme i aktion. Jeg har været lidt uheldig under andre promotorer og coronaperioden, som gjorde det svært at få kampe, men nu er jeg klar igen. Der kommer sikkert til at være noget rust, der skal bankes af i den første kamp, men det er derfor, vi tager ét skridt ad gangen, og så vender jeg endnu stærkere tilbage til næste kamp,” siger Mahdi Jallaw ifølge en pressemeddelelse.

Mahdi Jallaw har leveret særdeles flotte resultater som ungdomsbokser, hvor guld ved U15-EM i 2014 og guld ved U17-VM i 2015 står som de bedste resultater. Indledningen på den professionelle karriere gik dog skævt, da han tabte sin debutkamp, hvorefter det blev til to sejre.

“Jeg lærte rigtig meget efter mit nederlag. Det er den kamp, der har gjort, at jeg er blevet en meget klogere bokser i dag. Jeg tænker mig mere om. Jeg er blevet mere påpasselig og velovervejet. Som jeg tidligere har sagt i et interview: Jeg gik fra at være en 18-årig dreng til at være en 18-årig mand efter det nederlag. Så på en måde gav det mig noget, som jeg havde brug for. Jeg har fortsat store ambitioner og drømme for karrieren, men lige nu tænker jeg kun på at komme i gang igen. Vi tager ét skridt ad gange. Næste skridt er den 4. marts, og efterfølgende tager vi det næste skridt,” siger Mahdi Jallaw.

Dermed er der nu fem professionelle kampe programsat. Det er Sarah Mahfoud (11-1), Oliver Meng (9-0), Jacob Porsgaard (5-0), Andreas Lynggaard (5-2) og altså Mahdi Jallaw (2-1), som skal i ringen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier