fredag, 24. maj 2024

Lynggaard: Vil være mere fokuseret

Ikke siden 2016 har Andreas Lynggaard (5-2) stået som vinder i en professionel boksekamp. Men det skal der meget gerne ændres på lørdag aften, hvor han møder georgiske Sandro Tvauri (1-1) ved Bettina Palles stævne i Albertslund Musikteater.

“Det er en meget mere fokuseret Lynggaard, man vil se fremadrettet. Jeg har stadig viljen, men der vil være langt mere fokus og kontrol i boksningen fremadrettet. Hurtighed og dygtighed kommer også med formen. Og denne gang er jeg i form,” siger Andreas Lynggaard til Lolland Falster Folketidende.

Det er almindeligt kendt, at Lynggaard ikke altid har været dybt seriøs med sin træning, og da han i sin seneste kamp, som fandt sted i 2018, blev besejret af en georgisk modstander, var han helt ude af form. Når han ser tilbage, ærgrer det ham, at han kunne være nået meget længere.

“Jeg har brugt så meget af mit liv på boksning. Jeg elsker den sport og er rigtig god til den, synes jeg selv. Og så smide mit talent væk på den måde, jeg gjorde – det har jeg ikke kunnet leve med,” siger Andreas Lynggaard, som på søndag fylder 30 år.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier