torsdag, 23. maj 2024

Ljungquist træner med Anthony Joshua

Det er en af de helt store sværvægtere, der i denne uge har sendt bud efter danske Kem Ljungquist (10-0). Danskeren er for tiden i England, hvor han skal sparre med den tidligere WBA-, IBF- og WBO-verdensmester Anthony Joshua (24-2), som er begyndt på forberedelserne til sin kommende kamp, der angiveligt skal finde sted i juni.

Joshua tabte i september VM-bælterne til ukrainske Oleksandr Usyk, men han har krav på en returkamp, og ifølge diverse engelske medier er det netop denne klausul, han ønsker at gøre brug af. Valget af Kem Ljungquist som makker til sin indledende sparring kunne tyde på, at det er rigtigt, da danskeren er højrefodsbokser præcis som Oleksandr Usyk.

Kem Ljungquist skal bokse sin næste kamp den 14. april i hjembyen Nykøbing Falster, hvor han møder ungarske Laszlo Ivanyi (10-15-1). Hvis alt går vel, vil han få flere kampe på denne side af sommerferien.

Det er ikke første gang, at Kem Ljungquist har ageret sparringspartner for en af verdens bedste boksere. Da WBC-verdensmesteren Tyson Fury for få år siden stod foran et møde med svenske Otto Wallin, der ligesom Ljungquist er højrefodsbokser, gjorde også Fury brug af danskerens evner i træningslokalet.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier