søndag, 14. juli 2024

Kunduzi sled grim sejr hjem

Kønt blev det aldrig, da Nesar Kunduzi (4-0-1) kom tilbage på vinderspor med en besværlig sejr over georgiske Ilia Beruashvili (9-20). Georgieren er en journeyman, som burde hænge for enden af et dansk jab hele natten, men Beruashvili gav god modstand gennem alle de fire omgange, og han formåede at gøre kampen alt for tæt.

Man må give georgieren den respekt, at han kom til Jylland for at kæmpe sin chance. Han søgte kampen, og han tog gerne initiativet over for en dansker, der i store perioder lavede alt for lidt. Derfor endte det alt for ofte med noget roderi, hvor bokserne krammede hinanden i infight.

Nesar Kunduzi var den bedste bokser af de to, og havde han været noget mere aktiv med sit venstre jab og fulgt op med højren, kunne han have udbokset georgierne. Men Beruahsvili fandt hurtigt ud af, at det var begrænset, hvor store og hvor mange bomber der blev sendt afsted fra dansk side, og han tog kampen op.

3. omgang udviklede sig til nogle vilde slagdueller, hvor danskeren var ved at forivre sig og blive ramt rent på kæben. Omgangen sluttede dog pointmæssigt dansk, da Beruashvili fik fratrukket et point for at slå Kunduzi med skulderne i infight.

I kampens sidste omgang var det igen den georgiske journeyman, der tog teten, og hans lige venstre fandt flere gange vej til den danske kæbe. Kunduzi ramte momentvis med kontrastød, men selvom den danske sejr var reel nok, blev det aldrig overbevisende.

Alle tre dommere scorede kampen 40-35 til fordel for Nesar Kunduzi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier