fredag, 24. maj 2024

Kot overvandt georgisk spoiler

Emil Kot (2-0) fik mangedoblet sin professionelle erfaring, da han lørdag aften gik alle seks omgange mod georgiske Giorgi Kandelaki (12-55-3), som han besejrede klart på point. Kampen udviklede sig desværre, som georgieren bedst kunne ønske sig: Han fik nemlig ødelagt kampen mest muligt og undgik på den måde at blive stoppet.

Det var ellers en aggressiv Emil Kot, der lagde fra land og satte sig på opgøret. Især danskerens venstre jab var med til at gøre en afgørende forskel, for jabbet sad hele tiden præcist og skabte samtidig pladsen til, at Kot kunne følge op med højren både højt og dybt.

Kandelaki er en erfaren journeyman, som gerne bruger ufine fiduser, hvis han på den måde kan slippe ud af et stormvejr – og det var netop, hvad han begyndte på efter en hektisk og set med danske briller fin indledning. Georgieren fik travlt med at holde og på den måde undgå den direkte konfrontation med Emil Kot.

Det endte med at få konsekvenser, for mod slutningen af 3. omgang valgte kamplederen ganske fortjent at give Kandelaki strafpoint for at fortsætte med at holde.

Mønstret fortsatte i de efterfølgende omgange: Emil Kot forsøgte at bokse, mens georgieren gjorde alt for at ødelægge det hele. Det blev derfor omgange uden de store højdepunkter bortset fra endnu et pointfradrag, der i 5. omgang fik Kandelaki til at balancere på randen af en diskvalifikation.

Emil Kot vandt stensikkert med 60-52 hos alle tre dommere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier