tirsdag, 25. juni 2024

Kim Poulsen blev stoppet i Ungarn

Ikke overraskende var Kim Poulsen (32-7) fredag aften på en alt for vanskelig opgave, da han i Ungarn mødte Balazs Backsai (18-0) i en kamp om WBO’s europæiske titel i supermellemvægt. Danskeren var reelt chanceløs, og i 3. omgang blev han stoppet efter to gulvture.

Begge boksere indledte opgøret meget roligt. Kim Poulsen virkede tilfreds med, at tiden gik, uden at der skete det helt store, og da Bacskai heller ikke lukkede op for posen fra begyndelsen, blev kampen indledt meget roligt. I 2. omgang måtte danskeren dog tage tælling efter et ungarsk venstre hook, men Kim Poulsen kom på benene og gennemførte omgangen. Allerede på dette tidspunkt sad man dog med fornemmelsen af, at danskeren aldrig for alvor ville komme tæt på sejren.

Tællingen gav Bacskai lidt ekstra blod på tanden, og i 3. omgang gik han derfor et skridt tættere på danskeren, og det gav pote. En serie sluttede med et højre hook, som sendte Kim Poulsen i gulvet, og selvom han kom på benene, signalerede han til kamplederen, at kampen gerne måtte afbrydes.

37-årige Kim Poulsen er milevidt fra den version af sig selv, som i slutningen af 00’erne var en hurtig og teknisk behavet letvægter. Det er uomtvisteligt, at hans karriere efterhånden nærmer sig sin afslutning.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier