søndag, 14. juli 2024

Jeppe Møller vandt på hurtig knockout

Efter at have tabt sin kamp ved det seneste stævne, gjorde Jeppe Møller Christensen (4-1) det anderledes effektivt, da han i aften var oppe mod Slava Margishvili (1-3) fra Georgien. Allerede i 1. omgang havde den georgiske bokser fået nok og lod sig tælle ud.

Jeppe Møller Christensen er ikke noget teknisk vinder, men er derimod en bokser, som vinder sine kampe på fysisk styrke. Fra starten satte han sig tungt på sin modstander og ledte efter hullerne til at komme ind med sine bomber.

Mod slutningen af 1. omgang satte Margishvili sig på gulvet i sit hjørne efter noget, der ikke lignende en klokkeren træffer. Den var dog tilsyneladende ren nok til, at han ikke havde lyst til at fortsætte, for han blev talt ud, og Jeppe Møller Christensen kunne juble over en knockoutsjer.

1 COMMENT

  1. Altid godt med en ko-sejr. Men sagde han ikke sidste gang, at han tabte fordi han gik i slagsmål i stedet for at bruge sin tekniske boksning? Var det ikke – også denne gang – et slagsmål? Er han slet ikke i stand til at bokse?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier