søndag, 19. maj 2024

Jeppe Møller tabte efter seks omganges slåskamp

Jeppe Møller Christensen (3-1) var første dansker i ringen, da TK Promotion lørdag arrangerede stævne i Holstebro, og han kom på særdels hårdt arbejde mod georgiske Irakli Alanidze (3-1), som efter seks hårde og meget rodede omgange endte med at trække det længste strå.

Kampen var langt fra skøn. Den var derimod hård, og Jeppe Møller Christensen måtte undervejs i opgøret tage imod alt for mange træffere. Alligevel virkede det en smule overraskende, at han havde lavet nok til at få sejren mod den hidtil ubesejrede dansker.

Irakli Alanidze var gennem hele kampen god til at spoile. Så snart Jeppe Møller havde ramt med rene træffere eller var på vej i problemer, skyndte han sig ind og holde.

Alanidze lod til allerede midtvejs i kampen at være løbet tør for luft, og da Jeppe Møller Christensen allerede i 2. omgang fik slået tandbeskytteren ud på ham, virkede det som om, at tingene var på vej i den rigtige retning. Men sådan gik det ikke.

Det blev i højere grad slåskamp end god boksning, og det var altså Irakli Alanidze, der slap bedst fra det. Selvom georgieren undervejs i opgøret fik fratrukket et point for gentagne gange at slå i nakken, havde han ifølge dommerne lavet nok til at vinde kampen.

To dommere scorede kampen 57-56 til fordel for Irakli Alanidze, mens den tredje gav georgieren en overbevisende sejr på 59-54.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier