søndag, 26. maj 2024

Jacob Porsgaard bokser i Albertslund

Supermellemvægteren Jacob Porsgaard (5-0) bokser sin sjette prof. kamp, når Danish Fight Night den 4. marts arrangerer stævne i Musikteatret Albertslund.

“Jeg er meget glad for at kunne tilføje ubesejrede Jacob Porsgaard til programmet. Han er en teknisk dygtig, seriøs og hårdtarbejdende super-mellemvægter, som jeg er sikker på, vil gøre en god figur og levere en flot kamp,« siger Bettina Palle ifølge en pressemeddelelse.

En mulighed som Jacob Porsgaard er meget glad for at have fået, da han selv drømmer om muligheden for i fremtiden at kunne stå i en titelkamp.

“Jeg forsøger at blive bedre fra kamp til kamp. Ambitionen er at kravle så højt op ad ranglisterne som overhovedet muligt. Jeg drømmer selvfølgelig om at få en titelkamp på et tidspunkt. Derfor gælder det om at vinde mine kampe og arbejde mig op ad ranglisten. Jeg vil satse på at få det bedste ud af mit potentiale og se, hvor langt jeg kan drive det” siger Jacob Porsgaard.

Jacob Porsgaard var senest i ringen i oktober måned, hvor han i Hillerød besejrede den georgiske journeyman Giorgi Kandelaki på point efter seks omgange.

Hvem Jacob Porsgaard kommer til at stå overfor den 4. marts, er endnu ikke offentliggjort.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier