mandag, 22. juli 2024

Idrissi debuterer mod georgier

Når Elias Idrissi på lørdag bokser sin første kamp som professionel på hjemmebanen i Herlev, bliver det med en georgisk modstander i det modsatte ringhjørne. Giorgi Gachechiladze (16-52-1) er navnet på modstanderen i det modsatte hjørne, og han er en meget erfaren herre.

36-årige Gachechiladze er en klassisk journeyman, der har hentet sine sejre hjemme i vante omgivelser mod upåagtede modstandere, mens han har tabt, når han har bokset uden for sit hjemland. Selvom han er en erfaren bokser med mange kampe på rekordlisten, ligner han dog ikke en modstander, der bør true Idrissi. Således boksede Idrissi i forsommeren ved Bettina Palles stævne i Royal Arena mod en langt stærkere modstander i amerikanske Walter Sarnoi, som fik en vaskeægte bokselektion af Idrissi.

Herlev Fight Night kommer til at indeholde to professionelle kampe. Udover opgøret mellem Idrissi og Giorgi Gachechiladze profdebuterer sværvægteren Gustav Thorsen mod Giorgi Tamazashvili (3-10-1), som ligeledes kommer fra Georgien.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier