mandag, 22. juli 2024

IBF: Mahfoud v Meinke måske 8. januar

Meget tyder på, at Sarah Mahfoud (10-0) den 8. januar sætter sin IBF-titel i fjervægt på spil mod tyske Nina Meinke (12-2).

Tyskeren er officiel udfordrer til danskerens titel, og der skulle i dag være purseoffer på kampen. Men IBF fortæller, at purseofferet er aflyst, da parterne er nået til enighed om tid og sted for kampen. Forbundet fortæller videre, at boksernes baglande har oplyst, at kampen vil blive bokset den 8. januar i København.

Mogens Palle har – endnu – ikke officielt udmeldt, at der bliver stævne den 8. januar. Men EBU har annonceret, at dette bliver datoen for kampen om den ledige EM-titel mellem Enock Poulsen (10-0) og franske Massi Tachour (16-4).

2 COMMENTS

  1. Det kan altså blive et topfedt stævne. Enock Poulsen i EM-kamp og Sarah Mahfoud i VM-kamp. Dertil må vi formode, at Ditlev Rossing, Jeppe Morell og Victor Ramon skal med, og så håber jeg inderligt, at Oliver Meng når frem til den konklusion, at det er federe at være i ringen end at sidde udenfor.

    Ventetiden har været (for) lang, og jeg har fuld forståelse for, at tålmodigheden har været sat på prøve hos bokserne. Men nu vender det forhåbentlig. Så skal vi bare lige have Discovery til at indse, at profboksning er herrefedt, og at de bør satse på det. Fra årsskiftet har de ikke længere rettighederne til fodboldlandsholdet, og de penge, de sparer på det, vil de herfra ikke modtage kritik for at bruge på boksning. I det hele taget skulle man synes, at profboksning vil passe fint ind i 6’erens koncept.

  2. “ tålmodigheden har været sat på prøve hos bokserne”
    Den har da så sandelig også været sat på prøve hos os andre!
    Øv også, at der ikke bliver to stævner. For nu går der endnu længere tid inden stævne, og efter 8 januar går der så temmelig sikkert endnu en gang lang tid inden det efterfølgende stævne, for nu har de jo lige brugt al krudtet på et giga-mega-super stævne.
    Jeg havde hellere set en jævn strøm af mindre stævner. Og det havde en del af bokserne nok også?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier