torsdag, 23. maj 2024

Hussein brødre bokser i Royal Arena

De to brødre, Hamza og Ali Hussein er begge at finde på plakaten når Bettina Palle og Danish Fight Night inviterer til boksning i Royal Arena lørdag 25. maj.

Cruiservægteren Hamza Hussein (6-0) har været mere eller mindre fast inventar på stævnerne, mens storebror Ali Hussein (9-2-1) kun har optrådt en enkelt gang i Danmark.

“Det bliver en spændende aften. Det var rigtig fedt at bokse i Royal Arena sidste år. Jeg har ikke prøvet noget, der var bedre. Det var en kamp mod en anden hjemlig dansk bokser, og stemningen var rigtig fed. Det er noget helt andet end at bokse på mindre stævner i Tyskland, som jeg har gjort tidligere. Jeg er klar til alt, hvad der kommer. Formen er god, og forberedelserne fungerer, så det hele kører, som det skal” lyder det fra Ali Hussein i en pressemeddelelse.

Hamza Hussein har vist lovende takter i sine seneste kampe, og disse lovende takter forventer han at følge op på.

“Jeg glæder mig til at bokse igen og til at mærke spændingen, adrenalinen og stemningen, især fordi mine venner kommer og støtter mig. Jeg glæder mig til at vise publikum noget godt boksning, for jeg er i meget god form og føler mig stærk. Jeg har arbejdet på en del nye ting. Så må vi se, om jeg kan bruge det i ringen” fortæller Hamza Hussein.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier