søndag, 14. juli 2024

Heva Sharif forbereder sig i Birmingham

Det bliver en topforberedt Heva Sharif der 21. april for femte gang går i ringen som professionel bokser. Han er netop draget til Birmingham i England hvor han skal træne med Floyd Mayweather Sr.

“Jeg tager til Birmingham den 4. april, hvor jeg blandt andet skal træne med Floyd Mayweather Jr.’s far, Floyd Mayweather Sr. Jeg har kontakt til folkene bag ’Pound 4 Pound Boxing Academy’ i Birmingham. De er i familie med den kendte bokser Amir Khan og har fået fløjet Floyd Mayweather Sr. ind for at træne nogle boksere, og dér har jeg så fået mulighed for at træne med” fortæller Heva Sharif ifølge en pressemeddelelse.

Heva Sharif har ikke været i ringen siden februar 2020, og på trods af den lange kamppause frygter han ikke for den velkendte ringrust.

“Jeg har bokset siden, jeg var 8 år gammel. Boksning har altid fyldt en stor del af mit liv. Jeg er så rutineret og har haft så meget sparring, at jeg nemt kan gå op i ringen igen. Der er ikke noget at være nervøs for. Jeg har prøvet det før. Jeg havde stor opbakning i salen sidst, da jeg besejrede David Munoz. Den sejr gav mig et boost, fordi det var første gang, jeg gik otte omgange. Det havde jeg aldrig prøvet før på nær til træning. Ligesom sidst kommer der også en masse og støtter mig denne gang. De glæder sig, og det samme gør jeg” fortæller han.

Han havde en kamp planlagt i Pakistan arrangeret af Amir Khan Promotions, men denne kamp kunne ikke gennemføres grundet restriktionerne.

Hvem Heva Sharif skal møde ved det kommende VM- & EM-stævne, er endnu ikke offentliggjort.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier