mandag, 22. juli 2024

Gilleleje Bokseklub laver tv-aftale og vil arrangere pro/am-stævner

Når Gilleleje Bokseklub i løbet af den kommende tid arrangerer flere af sine stævner, vil stævnerne blive vist direkte på Sport Live. Parterne har netop indgået en aftale, og det er første gang, at en amatørklub på den måde laver en fast aftale med en tv-station.

Gilleleje Bokseklub vil holde stævner i flere forskellige byer, og der vil både være amatør- og profkampe på stævnerne. Det første stævne vil være til efteråret, mens der er aftalt to yderligere stævner i begyndelsen af 2025.

“Jeg er stolt over, at vi har indgået denne tv-aftale med Sport Live. Det er første gang, at en bokseklub som forening har gjort dette, og det vidner om den kvalitet, vi som klub har bevist gennem vores dygtige boksere og store gallastævner. Vi glæder os til at komme i gang og løfte sløret for, hvor vores første stævne bliver, og hvilke boksere vi hiver ind,” siger Oliver Møllenberg, som er træner og stævneansvarlig i Gilleleje Bokseklub, ifølge en pressemeddelelse.

Sport Live er i forvejen kanalen, som viser TK Promotions stævner, og direktør Flemming Kjellerup glæder sig til at få endnu mere boksning på fladen.

“Vi har fulgt det store arbejde og den imponerende udvikling i Gilleleje tæt, og vi kan jo se, at de allerede har masser af tilskuere til deres velafviklede stævner. Derfor er vi nu klar til at tage et stort skridt sammen med klubben og sende direkte fra de stævner, som de arrangerer. Stævnerne vil også inkludere professionelle kampe, og det giver bl.a. mulighed for, at klubbens egne talenter kan prøve kræfter med det professionelle game i rammer, som de kender, og hvor de er vant til at præstere. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet og til at give dansk boksning endnu et skub i den rigtige retning,” siger han.

Gilleleje Bokseklub råder over OL-kandidaten Sofie Rosshaug (1-0), som har bokset en enkelt profkamp. Derudover er der grund til at forvente, at Silas Gryholt kommer til at debutere med bar overkrop.

1 COMMENT

  1. Hermed er Gilleleje Bokseklub en promotor på det danske marked på lige fod med Bettina Palle, Kasper Holgersen og Kem Ljungquist.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier