søndag, 14. juli 2024

Flot debutsejr til Allman

Amre Allman (1-0) fik en fin profdebut, da han i fire omgange udboksede den slovakkiske journeyman Pavol Garaj (8-44-4) og vandt stort på point.

Allman lagde fint fra land med god og kontrolleret boksning. Han er en bokser, der er godt skolet, og han formåede med sin aktive venstre at styre opgøret og følge godt op med sin højre.

Pavol Garaj er en erfaren journeyman, og man kunne derfor frygte, at Allman ville forivre sig. Det var han dog ikke i nærheden. Han var tydeligvis klar over, at han var oppe mod en erfaren journeyman, som ikke uden videre lader sig slå i gulvet, så danskeren boksede med stor tålmodighed og fandt de rigtige huller. Hans venstre jab skabte hullerne til den lige højre, som flere gange stemplede ind på tuden af slovakken.

Det var generelt nydelig boksning fra den danske debutant, som stille og roligt lod pointforspringet vokse. Garaj begyndte mod slutningen af opgøret at bide fra sig, men han var oppe mod en bedre bokser, og den sikre danske pointsejr var aldrig det mindste i fare.

Amre Allman vandt med 40-36 hos alle tre dommere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier