mandag, 22. juli 2024

Enock Poulsen vender retur mod georgisk modstander

På papiret ligner det en meget blød opgave for Enock Poulsen (12-0), når han fredag aften ved Bettina Palles stævne i Royal Arena tager imod georgiske Nika Iodovi (4-6).

Kampen er kommet i stand med forholdsvis kort varsel, da danskeren har valgt at opgive sin EM-titel og i stedet bokse ved stævnet i København. Når EM-titlen igen har fået en ejermand, har danskeren lovning på at blive officiel udfordrer til titlen med mulighed for at vinde den tilbage.

Enock Poulsen har ikke bokset i mere end et år. Han har til gengæld trænet en masse, for planlagte forsvar af EM-titlen er blevet aflyst ikke mindre end fem gange.

“Det har været megahårdt og frustrerende. Jeg har flere gange hevet fat i Bettina Palle og sagt, at vi burde droppe den EM-kamp og i stedet komme videre med min karriere, for jeg har ikke kunnet træne op til noget som helst uden at føle, at det var spildt med de fem franske aflysninger. Jeg har ikke bokset i over et år, så nu glæder jeg mig til endelig at kunne vise mig frem igen for det danske boksepublikum, og så ser jeg frem til at bokse titelkampe, når jeg er helt på toppen igen. Endelig kan jeg træne op til noget og stille og roligt bygge min karriere op igen,” siger Enock Poulsen ifølge en pressemeddelelse.

21-årige Nika Iodovi ligner en meget tynd modstander, men han er dog vant til at bokse på en lidt højere vægt end danskeren. Der er dog ingen tvivl om, at det er en kamp, som Enock Poulsen bør vinde uden større besvær.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier