torsdag, 23. maj 2024

Enock Poulsen glæder sig over udsigten til hjemmebane

Enock Poulsen (11-0) får som tidligere nævnt fordel af hjemmebane i jagten på EM-titlen i letweltervægt. Bettina Palle har sikret sig retten til at arrangeret opgøret mellem Enock Poulsen og franske Massi Tachour (16-4), og det glæder den danske bokser.

“Det er kæmpestort at få en EM-kamp til Danmark. Det ser jeg meget frem til. Jeg er virkelig glad for, at Mogens og Bettina Palle har vundet dette purse-offer, så vi kan holde et kæmpe boksestævne i Danmark. Publikum betyder rigtig meget for mig. Når jeg bokser, så gør jeg det med hjertet, og når jeg ved, at publikum er med mig, så kan jeg helt sikkert levere 20 procent ekstra,” siger Enock Poulsen ifølge en pressemeddelelse.

Enock Poulsen har ikke været i ringen siden juni 2019, hvor han vandt den EU-titel, som banede vejen for en position som officiel udfordrer til EM-titlen. Både en coronakrise og en knæskade har holdt ham ude, men nu er den 29-årige dansker med de zambianske rødder klar til at gå efter den prestigefulde titel.

“Jeg vil elske at give det danske boksepublikum en rigtig stor oplevelse. Jeg har virkelig trænet hårdt og glæder mig rigtig meget til at kæmpe om denne titel. EM-bæltet er et stort bælte. Man husker europamestrene, så det er en kæmpe motivation for mig. Samtidig kan et europamesterskab åbne dørene for en masse andre spændende ting,” siger han.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier