mandag, 22. juli 2024

Enock opgiver EM-titel – og bokser måske på fredag

Enock Poulsen (12-0) har valgt at opgive sin EM-titel i letweltervægt. Danskeren skulle forsvaret sin titel den 10. juni mod franske Franck Petitjean (23-6-3), men den kamp bliver ikke aktuel. Danskeren har valgt at opgive sin titel.

“Jeg har været syg i et par uger og kan ikke nå at blive klar til 10. juni. Derfor er det optimalt for mig, at jeg kun kan blive førsteudfordrer og er sikker på at møde vinderen af EM-titelkampen,” siger Enock Poulsen til Ekstra Bladet.

Den danske bokser lejr er blevet lovet, at Enock Poulsen bliver officiel udfordrer til den bokser, der vinder EM-titlen.

“Vi har behandlet anmodningen fra Enock om at opgive titlen, på betingelse af at han bliver førsteudfordrer. Og det har vi accepteret i EBU,” siger DPBF-formand Jesper D. Jensen, som samtidig er næstformand i EBU.

Bettina Palle holder stævne på fredag i Royal Arena, og her bliver der arbejdet på, at Enock Poulsen kan komme på programmet.

4 COMMENTS

  1. Ifølge EBU’s hjemmeside mødes Franck Petitjean (23-6-3) og Samuel Molina (25-2) den 10. juni i Frankrig om den ledige titel. Når titlen er blevet fordelt mellem dem, bliver Enock Poulsen officiel udfordrer til vinderen.

  2. Vi venter i spænding på at du skriver en optakt til kampen, med fordele og ulemper ved de to boksere, så vi ved hvem vi skal holde med (hvem Enock har størst chance for at vinde over).

  3. EM-titlen har allerede fået ny ejermand. Franck Petitjean vandt lørdag aften over Samuel Melina efter en meget tæt kamp – cifrene på dommersedlerne var 114-114, 115-113, 115-114.

    Så nu kan vi se frem til et tredje purseoffer på en EM-kamp mellem Franck Petitjean og Enock Poulsen.

    Men er situationen så præcis den samme som for et par måneder siden? Nej. Nu kan Enock Poulsen nemlig kun se frem til at skulle have 40 procent af pengene fra et purseoffer – mesteren får 60 procent.

  4. Men forhåbentlig er 40% stadig mere end de 2.720 euro hende svenskeren får for at bokse om EM-titlen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste historier